Съвместна изложба на Бистра Копанарова, Елизабет Христова-Лиса и Симеон Кръстев

 

Скъпи приятели,

Екипът на Towers Gallery има удоволствието да ви покани на следващото прекрасно откриване на изложба на цели трима автори! Симеон Кръстев, Бистра Копанарова и Елизабет Христова – Лиса са добре познати имена от каталога на Арт Рентал, но този път ще се насладите на изцяло нови творби от тях.
Официалното откриване ще бъде на 01.10. в добре познатото място – Towers Gallery, където, разбира се, ви очакваме на чаша вино и приятна атмосфера!

Ето и кратка информация за тримата автори:
Бистра Копанарова е родена на 01.11.1980 г. в София. До 21та си година учи маркетинг и реклама. Започва заниманията си с изобразително изкуство на 22 годишна възраст. Учи в школата на Чавдар Георгиев. Стартът й е изработването на първото лого на театър „Възраждане“. Картините й се намират в частни колекции в България, Англия и Ливан.


Елизабет Христова – ЛИСА, е родена в София. Има много участия в пленери. Няколко самостоятелни изложби и участие в редица смесени. За втора поредна година участник в Есенния салон на изкуствата в Каркасон, Франция.

Творецът Симеон Кръстев е отличен с наши и международни награди, сред които са и почетна грамота, Златна карта и Златна значка "За принос към авторитета на европейската култура" от Европейския форум на експертите към Академията за Международно признати лидери в науката и в изкуството.
Симеон Кръстев е водещо име в съвременното ни изкуство. 
Завършил Художествената академия в гр. Лодз, Полша през 1975 г., той работи в областта на графичния дизайн, живописта и художественото оформление на пощенски марки, монети, фирмени лога.Дългогодишен плакатист на Софииската опера и балет.

Очакваме ви,
Екипът на Арт Рентал / Towers Gallery

 

 

Дата: 01.10.2015г.

Час: 19:00ч.

Място: Mall of Sofia, ет. + 1

 

Актуално

Театрална програма Grand Mall Варна
Четвъртък, 21 Август 2014
Заповядайте всяка неделя на нашите спектакли в Grand Mall Варна
виж повече
Театрална програма за BULGARIA MALL
Петък, 11 Юли 2014
Заповядайте всяка неделя в партера на Bulgaria Mall и представленията на куклени театри "Патиланчо", "Ариел", "Жар", "Илкова"
виж повече