Фотоизложба

 

Женското лице, поза и състояния през погледа на трима фотографи.
Уважаеми колеги и приятели,
Представяме ви една специална изложба в нашия месец на фотографията на трима автори с изградена визия. Мира Рахнева развива таланта си на художник в широк спектър. Занимава се с живопис, графика и илюстрация. Това е нейния дебют във фотографията, който за пореден път показва нейното фино чувство за естетика и пресъздаване на атмосфера със съдържание. Nina Boliyani e артистичния псевдоним на Бояна Бойчева, която е представяла свои произведения в България, Белгия и Холандия. Нейната почти сюрреалистична фотография ще ви изненада със своята силна индивидуалност и провокация. С голямо удоволствие ви представяме и работите на Mirko Varano. Част от изключително успешната му изложба в галерията на Фотосинтезис в София ще бъде представена и при нас. Всеки, който не е успял да види работите му може да го направи до 15.07. Мирко Варано е роден в Италия през 1973 г. и в момента живее в Стокхолм, Швеция. Специализира в черно-бяла фотография и работите му са излагани в няколко галерии и музеи в Италия и Швеция. Представяме ви малък абзац от неговата концепция за манекените, които снима:
"Ефимерни, но все пак провокативни. Гротескни, и все пак загадъчни. Обикновен индустриален артефакт и търговска подкрепа по дефиниция, чиито несъществуващи артистични амбиции и дистанция от всяка възможна културна сфера ги прави недосегаеми за всяка естетическа оценка. Неосъзнато отчаяни същества, безжизнени аутсайдери, символи и отражения на нашата празнота и празни стойности."

Заповядайте на официалното откриване на изложбата.

Локация: Mall Of Sofia

Час: 19:00 ч.
Очакваме ви!

Актуално

Театрална програма Grand Mall Варна
Четвъртък, 21 Август 2014
Заповядайте всяка неделя на нашите спектакли в Grand Mall Варна
виж повече
Театрална програма за BULGARIA MALL
Петък, 11 Юли 2014
Заповядайте всяка неделя в партера на Bulgaria Mall и представленията на куклени театри "Патиланчо", "Ариел", "Жар", "Илкова"
виж повече