Anuradha Thakur изложба

 

 

 

Индия в София

Седмата по големина страна в света идва в София, в Mall of Sofia, със своето изкуство и култура. Потопете се в нейните дълбоки и със сигурност не толкова познати тайни и обичаи!

Посетете изложбата на една от най-известните индийски художнички - Анурада Такур, разположена на етаж +1!

По случай официалното й откриване, което ще бъде на 30 юли от 19 ч., от 18 до 20 ч. същия ден Стела Христова-Сачи, преодавател по индийска култура, ще започне да рисува ръцете на всички желаещи с къна.

От незапомнени времена къната е обагряла пътя на женското сърце. Колкото по-ярка и трайна е тя на ръцете, толкова по-дълбока и чиста ще бъде връзката с любимия. Освен романтичния нюанс, рисуването с къна притежава и доказани терапевтични свойства по отношение на женското здраве и биологичен ритъм.

Също така по време на събитието дамите ще имат възможност да се облекат в традиционната индийска дреха сари и да се снимат така пременени. Всичко е абсолютно безплатно!

Заповядайте на 30 юли след 17 часа на етаж +1 в Mall of Sofia! Облечете се в сари, обагрете ръцете си с цветовете на любовта! Докоснете и усетете Индия!

 

Дата: 30.07.2015г.

Час: 19:00ч.

Място: Mall of Sofia, ет. +1

Актуално

Театрална програма Grand Mall Варна
Четвъртък, 21 Август 2014
Заповядайте всяка неделя на нашите спектакли в Grand Mall Варна
виж повече
Театрална програма за BULGARIA MALL
Петък, 11 Юли 2014
Заповядайте всяка неделя в партера на Bulgaria Mall и представленията на куклени театри "Патиланчо", "Ариел", "Жар", "Илкова"
виж повече