Новото елитно арт място на Арт Рентал отваря врати в събота

Четвъртък, 27 Февруари 2014

 

towers gallery покана

Арт Рентал откриват ново елитно място, което ще приюти изкуството на млади и креативни автори, както и множество идеи за събития и проекти. Towers Gallery, която се намира на партера на Sopharma Towers ще бъде открита на 01.03.2014г. от 19.00 часа с официално събитие, съвместно с партньорите на проекта Egosi Consultants и винарска изба Todoroff.

На откриването, гостите ще могат да се насладят както на обстановката, така и на позитивната енергия, която влага екипът стоящ зад това начинание. Официалното събитие ще бъде придружено с изненади за гостите и креативната атмосфера на едно ново, модерно, арт пространство.

Арт Рентал вече са добре позната на пазара компания, която показва различния си подход и поглед към изкуството.  Арт Рентал е първата компания в България осмелила се да въведе практиката за отдаване на изкуство под наем, което е добре познато и приемано в Европа и по света.

Първият проект на Арт Рентал е „ Събудете стените си“, той изкарва изкуството извън познатите стени на обособените за това стандартни пространства и го извежда сред хората.

Гости на техни проекти са били Н.Пр. Шаул Камиса Раз-посланик на Израел в България, Н.Пр. Дивябх Манчанда посланик на Индия в България и Македония, индийският фолклорен балет Rajunika, ансамбъл Бистрица, група „БлусТрафик”, група „Ginger Groove”, маг „Андреас”, джаз певицата Невен Петрова и бенд, Прея Осасей /X Factor/, Ягода Тренева /“Гласът на България“/ и много други.

Towers Gallery е своеобразен наследник на пространството в Sopharma Towers, в което се провеждаше проектът „Събудете стените си“. Със своите 250 квадратни метра площ, галерията ще бъде отворена за новите идеи на различни творци, корпоративни, културни, благотворителни и лични събития, work shop проекти и редица други активности.

За повече информация:

Деси Димова
Управител
Моб.тел.: 0899/0885 28 43 75 

Николина Михайлова
PR
Моб.тел.: 0887 22 77 94

 

Актуално

Театрална програма Grand Mall Варна
Четвъртък, 21 Август 2014
Заповядайте всяка неделя на нашите спектакли в Grand Mall Варна
виж повече
Театрална програма за BULGARIA MALL
Петък, 11 Юли 2014
Заповядайте всяка неделя в партера на Bulgaria Mall и представленията на куклени театри "Патиланчо", "Ариел", "Жар", "Илкова"
виж повече